BMW Speciale

Hos Kims Auto er vi særligt specialiserede i BMW, og som de fleste BMW-entusiaster er vi fascinerede af BMWs mange funktionaliteter, bilens opbygning og ikke mindst de mange flotte designs.

På BMW fabrikken har de et godt sammenspil mellem deres mekanikere og ingeniører. Dette gode sammenspil bidrager til, at blandt andet reparationer kan foretages på relativ kort tid, samt at vi også på grund af det gode samarbejde altid kan levere den bedste service til vores kunder.

Når man er BMW-entusiast stiller det ikke blot høje krav til bilen, men også til det værksted, man lader tage hånd om sin bil.

Derfor sætter Kims Auto en ære i sikre sine kunder, at bilen bliver behandlet med den største respekt samt af et personale, der er højt specialiserede i at håndtere BMW på den rigtig måde, og som altid han garantere, at du kører hjem i en driftssikker bil.

Når man kører BMW er der desuden rigtig mange kodningsmuligheder og flere skjulte funktioner, som vi her på værkstedet kan finde frem, hvis kunden ønsker det.

Kims Auto er et KOED partnerværksted, hvilket blandt andet betyder, at vi altid kan garantere hurtig levering af reservedele i topkvalitet.

KOED beskæftiger sig alene med BMW, og derfor kan vi yderligere forsikre vores kunder om høj service og den bedste kvalitet.

KOED har handlet med reservedele i mere end 20 år og har 38.000 nye reservedelsnumre + mere end 50.000 unikke brugte dele.

Dernæst har KOED Danmarks største og bedste udvalg i BMW reservedele. KOED kan garantere nat levering, så vi altid har reservedelene dagen efter, de er blevet bestilt.

Desuden kan KOED ofte skaffe sjældne BMW-reservedele hjem, så selvom du kører i en speciel BMW eller en limited edition, så vil Kims Auto som oftest kunne hjælpe dig, netop fordi vi er et KOED partnerværksted!

Book tid her!